Copenhagen,
01
Juli
2016
|
12:45
Europe/Amsterdam

Valuation Analyst søges til vurdering og rådgivning hos CBRE

Kunne du tænke dig at arbejde som Valuation Analyst i en international virksomhed indenfor ejendomsrådgivning?

VIRKSOMHEDEN
CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er CBRE f.eks. repræsenteret med over 500 kontorer, mens CBRE i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professional rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Og uanset hvor kunderne møder CBRE, så lægges der vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog – med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling.

CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange.

STILLINGEN
Vi søger en dynamisk og selvkørende vurderingsmedarbejder til afdelingen for Vurdering og Research på virksomhedens hovedkontor, som er beliggende i moderne og flotte lokaler tæt ved DR-Byen i København.

Du kan se frem til at blive en del af et dynamisk og engageret team med 5 kolleger. Afdelingen har et tæt samarbejde med kontorets øvrige afdelinger og der arbejdes generelt meget på tværs i hele organisationen. Den danske organisation består p.t. af i alt 60 medarbejdere.

Du får en række spændende ansvarsområder primært i forbindelse med vurderingsopgaver, men der vil ligeledes være opgaver, som overlapper med researchafdelingen. I takt med at du opnår erfaring, vil en del af jobbet naturligt bestå i selvstændig udarbejdelse af vurderingsopgaver mv.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Dataindsamling og bearbejdning i forbindelse med udarbejdelse af vurderingsopgaver
  • Analyse- og rapportarbejde på vurderingsopgaver
  • Udarbejde markedsanalyser, statistikker og nøgletal inden for området
  • Deltage i besigtigelser og kundemøder

KANDIDATEN
Du forventes at have færdiggjort eller være ved at afslutte en relevant uddannelse som enten HA, HD eller en relevant cand.merc. samt gerne 1-2 års erfaring indenfor erhvervsudlejning, den finansielle sektor, ejendomsselskaber eller lignende.

Da koncernsproget er engelsk, er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk, både i skrift og tale.

Som person er du selvstændig og tillidsvækkende. I din hverdag er det afgørende, at du er engageret, ambitiøs og nysgerrig i forhold til jobbet, så du på den måde sikrer dig den bedst mulige udvikling både fagligt og personligt.

Du har en stor interesse for ejendomsvurderinger og research. Du arbejder struktureret og analytisk og er kendt for din vedholdenhed samt skarpe overblik. Det er afgørende, at du trives i et ambitiøst og internationalt miljø med en uformel omgangstone.

GAGE OG BENEFITS
Der tilbydes en attraktiv lønpakke samt øvrige personalegoder.

ANSØGNINGSFRIST
Snarest muligt og gerne med startdato 1. september 2016

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, eller ønsker at sende en ansøgning samt CV, så benyt venligst nedenstående kontaktinformationer.

Nordic Headhunting
Søren Heick, Director
Strandvejen 171
2900 Hellerup

she@nordicheadhunting.dk
Tlf.: +45 40 87 94 94