14
Januar
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

RETAIL | CBRE udlejer til & Other Stories, der lanceres i 10 europæiske lande

Det nye modemærke & Other Stories, som er en del af H&M-gruppen, lancerer sin første kollektion for foråret 2013 i syv byer og online på stories.com i 10 europæiske lande.

I foråret 2013 åbner & Other Stories sine første butikker i Barcelona, Berlin, København, London, Milano og Stockholm. Desuden lanceres en onlineshop på stories.com i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Spanien, Sverige og Storbritannien.

”Alle hos & Other Stories er glade for at kunne bekræfte åbningen af de første butikker i nogle af de største europæiske byer, og vi glæder os til at præsentere vores kollektioner for et bredere publikum på stories.com”, siger Samuel Fernström, direktør for & Other Stories.

CBRE har forestået udlejningen af & Other Stories butikken Amagertorv 29 på Strøget i København. ”Vi er stolte af, at vi har medvirket til at få København med ved lanceringen af dette nye brand, og vi ser med spænding frem til åbningen i de historiske rammer i Det Petersenske Jomfrukloster på Amagertorv 29”, siger direktør Ole Hammershøj, CBRE Retail. Forinden åbningen vil lejemålet gennemgå en markant ombygning, der udføres med respekt for kvaliteterne i den delvist fredede bygning, der tidligere husede Søstrene Grene.

Det nye modemærke & Other Stories giver kvinder mulighed for at skabe deres egen personlige stil – og fortælling – ved hjælp af et bredt sortiment af sko, tasker, accessories, kosmetik og modetøj. Stilen i den ny linje spænder vidt, lige fra den mere maskuline, skræddersyede stil til det feminint chikke, og er designet til at give uendelige muligheder for styling. Mærkets modeatelierer i Paris og Stockholm designer varierede kollektioner med stor vægt på detaljer og kvalitet.