Copenhagen,
04
December
2015
|
11:11
Europe/Amsterdam

Projektleder søges til CBRE i København

OM OS
CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi repræsenteret med over 500 kontorer, mens vi i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professionel rådgivning indenfor salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Og uanset hvor kunderne møder os, så lægger vi vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog – med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling.

CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange.

 

STILLINGEN
Vi søger 1 projektleder til Asset & Project Services på vort hovedkontor, som er beliggende i moderne og flotte lokaler tæt ved DR-Byen i København.

Du kan se frem til at blive en del af et dynamisk og engageret projektlederteam, som arbejder med opgaver for såvel lejere som udlejere.

For lejere arbejder vi primært med strategisk planlægning i tæt samarbejde med vores lejerrådgivere. Derudover hjælper vi lejere med projektledelsesopgaver i forbindelse med omkostnings-, tids-, budget- og risikostyring samt med forandringsledelse i deres organisationer.

På udlejersiden er der fokus på udarbejdelse og implementering af tekniske løsninger, udbuds- og økonomistyring samt på den daglige drift af ejendommene.

Du kommer til at kommunikere med både danske og internationale organisationer og dine primære kontaktpunkter hos kunden, vil være på alle niveauer.

Du får stor medbestemmelse på din dagligdag, da der er stor frihed og fleksibilitet i begge jobs. Vi forventer til gengæld, at du leverer en effektiv og solid arbejdsindsats.

 

KANDIDATEN
Det forventes, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og du må gerne være nyuddannet eller have 1-2 års erfaring fra et ejendoms- eller ejendomsadministrationsselskab eller fra et rådgivende ingeniør- eller arkitektkontor.

Da koncernsproget er engelsk, er det vigtigt, at du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Som person er du en energisk selvstarter, der trives med at arbejde i teams. Du er i besiddelse af godt drive, har fokus på resultater samt har evnen til at træffe beslutninger både selvstændigt og sammen med andre. Det er afgørende, at du trives i et ambitiøst og internationalt miljø med en uformel omgangstone.

GAGE OG BENEFITS
Der tilbydes en attraktiv lønpakke samt øvrige personalegoder.

ANSØGNINGSFRIST
Snarest muligt.

ANSØGNING
Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning til nedenstående mailadresse, eller stille et spørgsmål direkte til headhunter på nedenstående mailadresse eller telefonnummer.

Nordic Headhunting

Søren Heick, Director
Strandvejen 171
2900 Hellerup

Mobil: 40 87 94 94

E-mail: she@nordicheadhunting.dk