Copenhagen,
22
December
2016
|
14:53
Europe/Amsterdam

DADES A/S KØBER MARKANT ERHVERVSEJENDOM I AARHUS CENTRUM

En sjældent udbudt investeringsejendom på Rådhuspladsen i Aarhus C er med overtagelse dags dato solgt til DADES A/S. Sælger er tre lokale investorer, der købte ejendommen i 2002 og løbende har ombygget, moderniseret og udlejet bygningen, hvor hovedparten af kontordelen er udlejet til advokatfirmaet Kromann Reumert. Bygningens stueplan er udlejet til flere butikker, en sushi restaurant og en Danske Bank filial. Ejendommen overtages fuldt udlejet.

DADES’ administrerende direktør Boris Nørgaard Kjeldsen glæder sig over investeringen. ”Vores køb af ejendommen er en god udvidelse af DADES’ portefølje i Aarhus. Ejendommen er en særdeles velbeliggende investeringsejendom med solide ankerlejere og er opført med historiske kvaliteter. Ejendommen er løbende moderniseret, så bygningen i dag fremstår tidssvarende og samtidig rummer stor fleksibilitet”, siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Ejendommen blev i november 2016 efter aftale med sælger udbudt ”off-market”, hvor CBRE hurtigt identificerede DADES som potentiel køber til ejendommen. Efter en effektiv due diligence proces skifter ejendommen i dag hænder og vil fremadrettet blive administreret af DADES’ datterselskab, administrationsvirksomhede DATEA A/S.

Transaktionen er gennemført som en selskabshandel, og parterne er enige om, at købsprisen og de øvrige handelsvilkår er fortrolige. DATEA har rådgivet køber. Sælger har været repræsenteret ved CBRE og Kromann Reumert. Deloitte har rådgivet om regnskabs- og skattemæssige forhold.

For yderligere information kontakt:DADES, adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen, tlf. 45 26 01 00 eller e-mail: bnk@dades.dkCBRE, erhvervsmægler Niels Lund Lihn, tlf. 70 22 96 02 eller e-mail: niels.lund@cbre.com

DADES A/S hører til blandt Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Porteføljen består primært af velbeliggende erhvervsejendomme og butikscentre, samt attraktive boligejendomme. DADES ejer desuden DATEA A/S, der er et af Danmarks førende selskaber inden for administration og drift af ejendomme. Læs mere på www.dades.dk.

CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi repræsenteret med over 500 kontorer, mens vi i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Uanset hvor kunderne møder os, så lægger vi vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog – med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling. CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange.