Copenhagen,
11
Februar
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Topdanmark Ejendom udlejer kontor til Dyrberg/Kern

CBRE har netop forestået udlejning af kontorlokaler på Prags Boulevard 80 i København på vegne af Topdanmark Ejendom A/S. Den nye lejer er den internationalt anerkendte smykkevirksomhed DYRBERG/KERN, som netop i år kan fejre sit 30 års jubilæum. DYRBERG/KERN kan se frem til at flytte ind i nyistandsatte lokaler, der er nøje tilpasset virksomhedens behov – både nu og på lang sigt.

DYRBERG/KERN nye domicil på 1.396 m² er beliggende på 4. og 5. sal med en storslået udsigt over Københavns tage, grønne arealer og Øresund. Overalt i lejemålet er der et fantastisk lysindfald.COO i DYRBERG/KERN, Bo Bendixen, fortæller: ”Vi er tiltrukket af ejendommen samt lyset og udsigten, men det som appellerer allermest til os er beliggenheden i et up-and-coming område i umiddelbar nærhed af City og Københavns Lufthavn”.I lokalplanen for Amager Øst hedder det, at områdets anvendelse skal ændres fra industrikvarter til område for serviceerhverv. Denne målsætning tiltrækker såvel virksomheder som beboelsesejendomme.Mange store internationale virksomheder har i de seneste år valgt at bosætte sig i området; herunder TV3, Telia, IC Company’s og Vestas. Hertil kommer unge IT– og teleselskaber, arkitektfirmaer, filmselskaber og lign.

Topdanmark Ejendom A/S ser frem til at byde velkommen til det succesrige smykkebrand. Administrerende direktør i Topdanmark Ejendom, Birger Grubbe, finder det helt naturligt, at beliggenheden tiltrækker kreative og visionære virksomheder. Bydelen er under stor forvandling, og den sprudler af kreativ energi i takt med, at den definerer sin nye identitet. Birger Grubbe forventer, at mange andre virksomheder vil slå sig ned i området i de kommende år.

Kontakt