Copenhagen,
16
Oktober
2015
|
12:22
Europe/Amsterdam

Regina-ejendommen i Aarhus solgt til global investor

At CBRE besidder såvel markedskendskab samt netværk, der formår at udpege ”up-and-coming” markeder for globale ejendomsinvestorer, illustreres på fornem vis ved årets største ejendomshandel på Strøget i Aarhus. Den prominente Regina-ejendom på hjørnet af Søndergade og Sønder Allé skifter hænder. Ejendommen er solgt til den internationale kapitalforvalter, Standard Life Investment, som har erhvervet den ca. 12.000 m² store ejendom for 275 mio. kr. med overtagelse den 1. december 2015. CBRE har forestået handlen på vegne af sælger, mens Capital Investment A/S har rådgivet køber.

Niels Lund Lihn
"Markedsudviklingen i Aarhus bør få de internationale investorer til at stille skarpt på byen. Ejendomspriserne i den ”jyske hovedstad” er fortsat attraktive og underbygget af stigende efterspørgsel fra erhvervslejere. Vores analyser viser med al tydelighed, at den vedvarende befolkningstilvækst, kombineret med en forbedret infrastruktur og kommunal overvågenhed, vil skabe grundlag for stigende ejendomspriser i de kommende år."
Niels Lund Lihn
Jesper Damborg
”Priserne i København har nået et niveau, som gør, at vi breder investeringerne ud til resten af Danmark - særligt Aarhus, og når vi går ind i en by, bliver det sjældent ved et enkeltstående tilfælde."
Jesper Damborg