Copenhagen,
08
November
2016
|
11:16
Europe/Amsterdam

Property Advisor til transport- industri- og logistikområdet hos CBRE

Property Advisor til CBRE

Vi søger en erfaren rådgiver profil indenfor transport-, industri- og logistikområdet til erhvervsmæglerbranchen

VIRKSOMHEDEN
CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er CBRE f.eks. repræsenteret med over 500 kontorer, mens CBRE i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professional rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Uanset hvor kunderne møder CBRE, lægger vi vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling.

CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange.

STILLINGEN
CBRE søger en erfaren rådgiver profil til at arbejde med transport-, industri- og logistik ejendomme. Området kommer til at høre under kontorets afdeling for Advisory & Transaction services, Investor Leasing, hvor man sammen med et tværgående team i organisationen skal være med til at videreudvikle og vækste dette område.

Der vil i høj grad være mulighed for at få medbestemmelse på din hverdag, da der er en stor frihedsgrad og fleksibilitet i jobbet mod til gengæld at levere en effektiv og solid arbejdsindsats.

CBRE Danmark´s hovedkontor er beliggende i moderne og flotte lokaler tæt ved DR-Byen i København. Du kan se frem til at blive en del af et dynamisk og engageret team, hvor du får en række spændende ansvarsområder i en virksomhed, hvor der samarbejdes på tværs i hele organisationen. Den danske organisation består p.t. af i alt 64 medarbejdere.

PRIMÆRE ANSVARSOMRÅDER

 • Varetage rådgivning af kunder, som søger ejendomme inden for transport-, industri- og logistikområdet
 • Være salgsopsøgende og varetage kommissionering af nye opgaver primært via en proaktiv indsats
 • Varetage fremvisninger samt målrettet søge dialog med markedet
 • Varetage kundekontakt, herunder rapporteringer, statusmøder og lignende
 • Selvstændigt forestå forhandlinger inkl. håndtering af andre evt. involverede parter i processen som f.eks. arkitekter, advokater, banker m.v.

KANDIDATEN
Du forventes at have en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt en stor interesse for transport-, industri- og logistikbranchen. Den ideelle ansøger kan være mægler eller arbejder allerede i dag med lignende opgaver inden for transport-, industri- og logistikområdet, herunder gerne som ejendomsansvarlig på området.

Det forventes, at du har et godt netværk inden for transport-, industri- og logistikbranchen, eksempelvis med investorer, udlejere eller projektudviklere. Det er en fordel, at dit netværk også består af aktører med særlige interesser på dette felt.

Som person er du vedholdende og en energisk selvstarter, der trives med at arbejde i teams. Du er i besiddelse af godt drive, har fokus på resultater og du kan træffe selvstændige beslutninger. Det er afgørende, at du trives i et ambitiøst og internationalt miljø med en uformel omgangstone, hvor det er en forudsætning, at du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Desuden vil der blive lagt vægt på følgende faglige og personlige egenskaber;

 • Griber "essensen" og formår at reducere det komplicerede til det enkle
 • Proaktiv i sin arbejdsform
 • Kan arbejde på eget initiativ
 • Fremstår positiv og behagelig
 • Stærkt netværk og relationer inden for transport- og logistikområdet
 • Samarbejde på tværs af organisationen
 • Har evnen til at tænke innovativt og kreativt
 • En holdspiller dybt i hjertet
 • Udadvendt, åben og kan favne alle kundetyper
 • Taler og skriver engelsk på højt niveau

GAGE OG BENEFITS
Der tilbydes en attraktiv lønpakke samt øvrige personalegoder.

ANSØGNINGSFRIST
Snarest muligt og gerne med startdato 1. januar 2017.

ANSØGNING
Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning til nedenstående mailadresse, eller stille et spørgsmål direkte til headhunter på nedenstående mailadresse eller telefonnummer.

Nordic Headhunting
Søren Heick, Director
Strandvejen 171
2900 Hellerup
Mobil: 40 87 94 94
E-mail: she@nordicheadhunting.dk