Copenhagen,
05
Oktober
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Praktikant søges fra KEA til forår-semesteret 2017, gerne med hovedlinje i FM

Praktikplads på bygningskonstruktøruddannelsens 6.semester København 03.10.2016

CBRE A/S søger en praktikant fra KEA til forår-semesteret 2017, gerne med hovedlinje i FM.

CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi f.eks. repræsenteret med over 400 kontorer i mere end 70 lande, mens vi i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Og uanset hvor kunderne møder os, så lægger vi vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog – med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling.

Din praktikopgave bliver at bistå vore teams som projektassistent i Asset Service-afdelingen i København. Vi administrerer og arbejder i øjeblikket på ca. 20 ejendomme med en porteføljeværdi på ca. 3 milliarder. Vi håber på, at vi kan fortsætte den vækst, vi har haft de sidste år. Der er pt. 4 bygningskonstruktører og 2 ingeniører i afdelingen.

Arbejdet omhandler alt fra små lejlighedsistandsættelser til større kontorindretninger, ligesom der løbende er stor udskiftning i de strøg-ejendomme, som vi administrerer. Asset Services varetager også den daglige kontakt med ejendommenes lejere, viceværter og andre serviceleverandører.

Du skal via besøg på ejendommene lære dem at kende og herigennem skabe dig en grundlæggende forståelse af ejendomsdrift, deres geometri, vedligeholdelsesmæssige stand osv. Du kommer til at assistere ved byggemøder, indgå nye service-kontrakter, udføre mindre tegningsopgaver samt varetage dine egne små selvstændige projektopgaver.

Endelig skal en del af dit praktikophold også bruges til at færdiggøre implementeringen af ITwo (byggeweb baseret D&V Program) som 2 andre elever fra KEA opstartede i foråret 2015. Dette arbejde omfatter bl.a. udarbejdelse af 5-10 årige drifts- og budgetplaner på de eksisterende ejendomme samt registrering og indtastning af nye ejendomme.

Vi forventer en praktikant, der har gå-på-mod og som ønsker at færdes i et internationalt miljø, hvor gode engelskkundskaber er en forudsætning. Hvis du er superbruger i office-pakken og måske allerede har kendskab til ITwo (tidligre CoreFM), vil det naturligvis også være et plus. Vi tegner i Auto-Cad på kontoret, men det er intet krav, at du mestrer det.

Arbejdet vil foregå med udgangspunkt fra vores hovedkontor på Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 S.

CBRE aflønner ikke praktikanter i praktikforløbet, men du vil få betalt alt transport og telefoni, spise i vores dejlige kantine samt naturligvis deltage i vores fælles firmaarrangementer og kurser.

Har du lyst til at være en del af CBRE, så send venligst din ansøgning med vedhæftet CV samt kopi af dit seneste karakterudskrift til HR Direktør Malene Stampe på følgende mail: malene.stampe@cbre.com. Du kan finde mere information omkring CBRE på vores danske hjemmeside www.cbre.dk.