Copenhagen,
03
Februar
2016
|
14:32
Europe/Amsterdam

Lejerrådgiver til Occupier Services søges til Global Workplace Solutions, Advisory & Transaction

STILLINGEN
Vi søger en erfaren lejerrådgiver til GWS, afdelingen for ”Occupier Services” på CBRE's hovedkontor, som er beliggende i moderne og flotte lokaler tæt ved DR-Byen i København.

Du kan se frem til at blive en del af et dynamisk og engageret team bestående af 7 kollegaer med hver deres speciale. Dit arbejde vil bestå i at rådgive multinationale virksomheder i relation til deres ejendomme. Arbejdet omfatter alt fra en traditionel afsøgning af markedet, udarbejdelse af finansielle analyser til (gen)forhandling af lejekontrakter. Derudover skal du supportere kundens Globale ejendomsansvarlige med opbygning af business cases, rapportere til internationale bestyrelser, ledelser mv. En stor del af dit arbejde vil ske via samarbejde med dine kollegaer uden for Danmark. Der vil i høj grad være mulighed for medbestemmelse på din dagligdag, da der er stor frihedsgrad og fleksibilitet i jobbet mod til gengæld at levere en effektiv og solid arbejdsindsats.

PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER

  • Hjælpe kunderne med udarbejdelse af kravsspecifikationer, herunder behovsanalyser
  • Afsøge markedet for mulige lokationer, herunder muligheder både ”on” og ”off” market
  • Arbejde tæt sammen med deres interne tekniske team omkring tekniske kravsspecifikationer og udarbejdelse af indretningsplaner mv.
  • Forhandle lejekontrakter på vegne af deres lejere.
  • Udarbejde økonomiske analyser i forhold til det samlede kommitment for kunderne
  • Udarbejde business cases for deres multinationale virksomheder

KANDIDATEN
Det forventes, at du har en relevant uddannelse og har 3-5 års erfaring fra f.eks. erhvervsmægler-branchen, ejendomsselskab, advokatkontor eller lignende. Det er en fordel, hvis du har et godt netværk inden for erhvervsejendomsbranchen i Københavnsområdet.

Da deres kunder er internationale virksomheder, er det vigtigt, at du behersker engelsk på højt niveau i både skrift og tale

Det forventes, at du har en god forståelse for internationale organisationer, og at du kan navigere i store og til tider komplekse organisationer.

Som person er du en energisk selvstarter, der trives med at arbejde i teams. Du er i besiddelse af godt drive, har fokus på resultater samt har evnen til at træffe beslutninger både selvstændigt og sammen med andre. Det er afgørende, at du trives i et ambitiøst og internationalt miljø med en uformel omgangstone.

GAGE OG BENEFITS
Der tilbydes en attraktiv lønpakke samt øvrige personalegoder.

ANSØGNINGSFRIST
Snarest muligt.

ANSØGNING
Du kan søge stillingen ved at klikke på nedenstående link ”Kontakt headhunter vedrørende dette job”, som gør det muligt for dig at sende din ansøgning eller et spørgsmål direkte til den pågældende headhunter. Alternativt kan du benytte linket ”Søg dette job” øverst på denne side, hvilket herved giver dig mulighed for at indtaste dit CV og lade det indgå i vores internationale database. Såfremt dit CV allerede ligger i vores database, behøver du blot at referere til dit journalnummer ved brug af ”login” funktionen under ”Søg dette job”.

Starttidspunkt efter nærmere aftale.

SAM Executive Search A/S
Søren Heick, Senior Consultant
Slotsmarken 17, 1.
2970 Hørsholm

Kontakt headhunter vedrørende dette job