08
Oktober
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBS udvider campus på frederiksberg med 8.200 m²

CBRE har forestået udlejning af en ejendom beliggende på H.V. Nyholms Vej 21 på Frederiksberg på vegne af Topdanmark Ejendom A/S.

Den nye lejer er CBS, Copenhagen Business School, som overtager Privathospitalet Hamlets forhenværende lokaler.

Den 8.200 m² store ejendom er som skabt til at blive en del af CBS. Beliggenheden er ideel, lige ved Lindevang Metrostation og i kort gåafstand fra campus: Solbjerg Plads, Kilen, Porcelænshaven og Dalgas Have. Ejendommen er velegnet til undervisning og administration og er tillige omkranset af et stort og attraktivt udeareal.

Privathospitalet Hamlet har valgt at fraflytte ejendommen for at samle alle deres aktiviteter i et nyt lejemål i TV Byen i Søborg.

CBRE påbegyndte udlejningsopgaven i marts 2013 og allerede i juni forelå der en betinget lejeaftale, som nu er faldet endelig på plads. Afdelingsleder hos CBRE, Karina Moll Ravn, er glad for det hurtige resultat, som tydeligt viser, at en fokuseret og målrettet indsats betaler sig, samt at der fortsat er lejere i markedet til de store lejemål.

Hos Topdanmark Ejendom A/S er glæden også stor. Adm. direktør i Topdanmark Ejendom, Birger Grubbe, er meget tilfreds med sagens gang og ser frem til, at CBS åbner dørene for studerende og medarbejdere i 2014. Ejendommen vil forinden gennemgå en omfattende renovering.læs pressemeddelelsen her:
læs pressemeddelelsen her: