Copenhagen,
26
November
2017
|
21:04
Europe/Amsterdam

CBRE søger Senior Assistant til vores udlejningsafdeling

Har du lyst til et spændende, selvstændigt og udfordrende job og vil du gerne arbejde tæt sammen med et ambitiøst og dygtigt team i en hurtigvoksende virksomhed, så er du den Senior Assistant, som vi skal bruge til at binde trådene sammen i vores udlejningsafdeling.

Til CBRE søger vi en Senior Assistant, som gerne tidligere har arbejdet med fast ejendom. Du skal have evnerne og lysten til at supportere og drive forskellige administrative og koordinerende opgaver i forbindelse med udlejning af erhvervsejendomme. Du får en central rolle som in-house support med et stort ansvar og en masse spændende og selvstændige arbejdsopgaver.

VIRKSOMHEDEN – CBRE

Vi er en virksomhed i stor vækst og med et højt ambitionsniveau, og vi sætter en ære i altid at levere arbejde af høj kvalitet. Vi arbejder i et internationalt miljø med en uformel omgangstone og vi respekterer hinandens faglighed og forskellighed, ligesom vi lægger stor vægt på den enkeltes faglige udvikling.

Hos CBRE bliver du en del af et team på 10 medarbejdere, som samarbejder om alle sager og på tværs i hele organisationen. CBRE Danmark A/S består i dag af ca. 80 medarbejdere, som yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration af erhvervsejendomme.

CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc. med hovedkontor i Los Angeles. Virksomheden er noteret på New York Stock Exchange og er et Fortune 500 selskab med over 500 kontorer i mere end 100 lande og med mere end 75.000 medarbejdere.

STILLINGEN – spændende og afvekslende opgaver

Som Senior Assistant får du en afvekslende arbejdsdag i et travlt og inspirerende miljø. Du vil få ansvaret for en række koordinerende og administrative opgaver, som typisk vil være:

 • Udarbejdelse af prospekter, bestilling af billeder, plantegninger mv.
 • Oprettelse af sager på internettet mv.
 • Sagsoprettelse, herunder bl.a. indhentning af diverse dokumenter og oplysninger
 • Udarbejdelse af udkast til markedsføringsmateriale, kommissionsaftaler samt udlejnings- og salgsoplæg, både på dansk og engelsk.
 • Udarbejdelse af udkast til lejekontrakter, både på dansk og engelsk

ER DU VORES NYE SENIOR ASSISTANT?

Som vores nye Senior Assistant forventes du at have en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt en stor interesse for den koordinerende rolle i et fagligt dygtigt team. Ideelt set har du erfaring enten som koordinator, sagsbehandler eller eventuelt som sekretær på et advokatkontor eller også arbejder du i dag med lignende opgaver indenfor ejendomsmarkedet.

Som person er du vedholdende, initiativrig og en energisk selvstarter. Du er robust og besidder et godt drive, ligesom du har en stærk holdånd, som tilfører god energi til teamet. Du har fokus på resultater, du kan træffe selvstændige beslutninger, og du er en udadvendt og positiv person, som arbejder med megen struktur og systematik. Endelig er du detaljeorienteret uden at miste overblik, og du formår at navigere i en travl afdeling med mange forskellige arbejdsopgaver og deadlines.

Vi lægger vægt på, at du er:

 • Vant til at arbejde på dansk og engelsk på et højt niveau.
 • Erfaren i en koordinerende rolle på advokatkontor eller indenfor ejendomsbranchen
 • Proaktiv i din arbejdsform
 • Vant til at arbejde selvstændigt på eget initiativ
 • Positiv og behagelig at være sammen med
 • Erfaren i forhold til samarbejde på tværs af organisationen
 • En født teamplayer med en stærk holdånd

LØN & BENEFITS

Vores nye Senior Assistant tilbydes en attraktiv lønpakke samt øvrige personalegoder. Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt, gerne med startdato 1. januar eller februar 2018.

ANSØGNING & SPØRGSMÅL

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning til Nordic Headhunting, som er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, på nedenstående mailadresse. Du er også velkommen til at stille spørgsmål direkte til Partner Søren Heick på mail eller telefon, hvis du ønsker at få yderligere information.

Nordic Headhunting

Søren Heick, Partner

Strandvejen 171

2900 Hellerup

Mobil: +45 40 87 94 94

E-mail: she@nordicheadhunting.dk