Copenhagen,
10
November
2017
|
14:49
Europe/Amsterdam

CBRE søger praktikant fra KEA til forårs-semesteret 2018 - gerne med hovedlinje i FM

CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi f.eks. repræsenteret med over 450 kontorer i mere end 100 lande og med mere end 70.000 medarbejdere. CBRE i Danmark har kontor i København og Aarhus og vi yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Og uanset hvor kunderne møder os, så lægger vi vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog – med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling.

Din praktikopgave bliver at bistå vores teams som projektassistent i afdelingerne ”Advisory & TransactionServices, Occupier & Projects” og ”Asset Services” i København. Vi administrerer og arbejder i øjeblikket på ca. 23 ejendomme med en porteføljeværdi på ca. 3 milliarder. Vi håber og tror på, at vi kan fortsætte denne vækst i begge afdelinger. Til daglig vil du komme til at arbejde sammen med vores 4 bygningskonstruktører og 2 ingeniører samt eventuelt en yderligere praktikant fra KEA.

Dine arbejdsopgaver omhandler alt fra små lejlighedsistandsættelser til større kontorindretninger, ligesom der løbende er stor udskiftning i de strøg-ejendomme, som vi administrerer. A&T, Occupier & Projects varetager også den daglige kontakt med ejendommenes ejere, lejere, viceværter og andre serviceleverandører.

Du skal via besøg på ejendommene lære dem at kende og herigennem skabe dig en grundlæggende forståelse af ejendomsdrift, deres geometri, vedligeholdelsesmæssige stand osv. Du kommer til at assistere ved byggemøder, indgå nye service-kontrakter, udføre tegningsopgaver samt varetage dine egne små selvstændige projektopgaver.

Endelig skal en del af dit praktikophold også bruges til at gennemgå og registrere ejendomme, måske lave 1 & 5 års eftersyn eller udarbejde 5-10 årige drifts- og budgetplaner på de eksisterende ejendomme.

Vi forventer en praktikant, der har gå-på-mod og som ønsker at færdes i et internationalt miljø, hvor gode engelskkundskaber er en forudsætning. Du skal være superbruger i office-pakken, ligesom vi forventer, at du kan benytte Revit eller AutoCad.

Arbejdet vil foregå med udgangspunkt fra vores hovedkontor på Rued Langgaards Vej 6-8, 2300 København S.

CBRE aflønner ikke praktikanter i praktikforløbet, men du vil få betalt alt transport og telefoni, frokost i vores dejlige kantine samt naturligvis frit kunne deltage i vores fælles firmaarrangementer og interne kurser.

Har du lyst til at være en del af CBRE, så send venligst din ansøgning med vedhæftet CV samt kopi af dit seneste karakterudskrift til HR Assistent Malou Dalsgaard Ullerup på følgende mail: malou.ullerup@cbre.com. Du kan finde mere information omkring CBRE på vores danske hjemmeside www.cbre.dk.