17
Marts
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE og Plan International går sammen om at sikre en bedre fremtid for 135.000 børn i Sierra Leone

CBRE og udviklingsorganisationen Plan International har indgået et samarbejde med det formål at forbedre levevilkårene for børn og unge – især piger – i et af verdens fattigste lande.

På verdensplan er der mere end 65 millioner piger, som ikke går i skole. Pigerne er derfor meget udsatte. Uddannelse til piger forbedrer ikke alene pigernes egne levevilkår, det har tillige stor betydning for familierne og lokalsamfundene. I sidste ende kan det bryde en cirkel af fattigdom.

CBRE EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) bliver en vigtig corporate samarbejdspartner for Plan International i et treårigt udviklingsprojekt til en samlet værdi af Euro 7,4 millioner (kr. 55,5 millioner). CBRE forpligtiger sig til at fundraise minimum Euro 850.000 (kr. 6,4 millioner) gennem virksomheds- og medarbejderdonationer. Målsætningen er at højne kvaliteten af undervisningen på i alt 780 skoler i fem distrikter i Sierra Leone. Børnene skal tilbydes stipendier, skolefaciliteterne forbedres, og de kvindelige lærere og assistenter skal have mulighed for efteruddannelse. Desuden skal der ydes støtte til børn med handikap. Projektet modtager tillige britisk statstilskud.Læs hele pressemeddelelsen har:
Læs hele pressemeddelelsen har: