17
September
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE lancerer ”Nordic Property” – en ny nordisk analyserapport

Alle nordiske lande har oplevet økonomisk tilbagegang og faldende efterspørgsel efter erhvervslokaler. Bag de overordnede tal er der stor forskel i, hvor hårdt de enkelte markeder og ejendomssektorer er ramt.
Der blev handlet investeringsejendomme i Norden for 3 mia. euro (22,4 mia. kr.) i 1. halvdel af 2009. Det er et fald på 76% i forhold til sidste år, men man har kunne se tegn på en vending i 2. kvartal. Investorerne er primært indenlandske, men omfanget af intra-nordiske handler er stigende, og de tyske fonde har foretaget betydelige opkøb.

”Nordic Property” er CB Richard Ellis’ nye pan-nordiske publikation, der belyser vigtige trends i de fire største lande – Danmark, Finland, Norge og Sverige. Rapporten udarbejdes i samarbejde mellem CB Richard Ellis’ kontorer i København, Helsinki, Oslo og Stockholm.


For yderligere information: Generelt om ”Nordic Property” henvises til rapporten. Generelt om danske analyser henvises til markedsanalytiker Robin Rich, robin.rich@cbre.com, telefon: 3544 0923.Nordic Property H1 2009 (pdf, 2,16 MB)
Nordic Property H1 2009 (pdf, 2,16 MB)CB Richard Ellis - Research