17
Februar
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE har netop ansat syv nye medarbejdere til kontorerne i hhv. København og Aarhus

For at imødekomme den stigende efterspørgsel på vores kompetencer og som led i vores internationale strategi om vækst, har CBRE ansat fem medarbejdere til hovedkontoret i København og to til kontoret i Aarhus.

København - Cathrine Gaarde og Palle Holdgaard Skov er begge startet i udlejningsafdelingen i København. Cathrine er uddannet statsaut. ejendomsmægler og har tidligere bl.a. arbejdet hos EDC Erhverv Poul Erik Bech. Palle er uddannet Cand. Merc. (mar). og kommer fra en stilling som Business Developer hos Forenede A/S.

Ligeledes til kontoret i København har vi ansat Daniel Marthendal til Capital Markets afdelingen, og René Robert Jørgensen til Valuation/Research. Begge er uddannet fra CBS. Daniel er uddannet Cand. Merc. (fsm) og har senest arbejdet som Business Consultant i SunGard Systems, mens René er nyuddannet Cand. Merc. (aef).

Aarhus - til kontoret i Aarhus har vi ansat Peter Svendsen og Heidi Burskov Larsen, som begge er uddannet statsaut. ejendomsmæglere. Peter har mange års erfaring fra ejendomsbranchen, senest som salgschef/projektleder i Byggeselskabet Mogens de Linde. Heidi har tidligere arbejdet som mægler hos Nybolig.

Endelig har vi ansat Malene Lysgaard-Hansen som regnskabsassistent for både København og Aarhus. Malene har mange års erfaring fra internationale virksomheder, senest som accountant i firmaet Prent Denmark. Malene arbejder fra kontoret i København.