Copenhagen,
28
Oktober
2016
|
09:56
Europe/Amsterdam

CBRE har fået til opgave at udleje ComputerCitys butikslokaler

CBRE har indgået en aftale med ComputerCity og deres ejer Netonnet Group om at finde nye lejere, som kan overtage ComputerCitys butikslokaler.  De nuværende lejemål skal afvikles på en hensigtsmæssig måde og nye egnede lokationer for Lagershopper, som passer til NetOnNets unikke og vellidte selvbetjeningskoncept, skal identificeres.

CBRE har i flere år samarbejdet med ComputerCity, og aktuelt har det været afgørende, at CBRE med sit brede udbud af ejendomsservices har alle nødvendige kompetencer til at håndtere lokalespørgsmål, der bl.a. omfatter opsigelse og afståelse af lejekontrakter, forhandlinger med udlejere, håndtering af fraflytning inklusive opgørelse af fraflytningsforpligtelser og søgning af nye velbeliggende lokaler. CBRE kan som en af de få på markedet levere en samlet løsning i en sådan transformationsproces. 

For yderligere information kontakt venligst CBRE, Thomas Gottlieb, telefon 3119 2826 eller mail thomas.gottlieb@cbre.com eller Ole Hammershøj, telefon 2020 7104 eller mail ole.hammershoej@cbre.com.

Om Netonnet Group:
Netonnet Group er en af Nordens ledende detailhandelskæder indenfor forbrugerelektronik. Virksomheden driver de egne varemærker NetOnNet, SIBA og ComputerCity. Koncernen har salgssteder på nettet og ejer flere butikker/lagershopper samt B2B-salg. Koncernen opererer i Sverige, Norge og Danmark.

Om CBRE:
CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi f.eks. repræsenteret med over 500 kontorer, mens vi i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professionel rådgivning indenfor salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Og uanset hvor kunderne møder os, så lægger vi vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog – med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling.

CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange