Copenhagen,
16
April
2018
|
10:59
Europe/Amsterdam

CBRE GWS opruster med ny Nordic Supply Chain Director

Anya_Kiss

Anya Kiss er per 1. April 2018 ansat som Nordic Supply Chain Director hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS). Anya får ansvaret for at videreudvikle CBRE GWS’ Supply Chain-funktion på Nordisk plan og vil ligeledes stå for yderligere optimeringer af virksomhedens langsigtede Supply Chain-strategi og forankre CBRE GWS’ Supply Chain-målsætning om at være en kundeorienteret virksomhed, der er let at samarbejde med.

Anya har en lang karriere inden for sourcing & procurement bag sig, i internationale virksomheder som E&Y og Novo Nordisk. Senest har hun været ansat som Senior Category and Procurement Manager for EMEA hos The Walt Disney Company.

Med ansættelsen af Anya tager CBRE GWS endnu et skridt i retning mod at styrke CBRE GWS på det nordiske marked med det formål at kunne tilbyde værdiskabende løsninger og rådgivning inden for Facility Management både lokalt og globalt. Dette er et resultat af den betydelige vækst og interesse CBRE GWS har oplevet gennem de seneste år.

 

Prøvemodel

CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management og strategisk ejendomsrådgivning. Vi hjælper både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen og fokusere på kerneforretningen.

Vi tilbyder strategisk rådgivning med det formål at udvikle arbejdspladsen eller ejendommen og opnå besparelser for vores kunder ved at strømline ejendomsporteføljer på tværs af geografi og bygningstyper. Læs mere her.