Copenhagen,
25
Oktober
2016
|
10:09
Europe/Amsterdam

CBRE FINDER NYT FÆLLES DOMICIL TIL MERCK I SØBORG

CBRE FINDER NYT FÆLLES DOMICIL TIL MERCK I SØBORG

D. 1. marts 2017 overtager Merck deres nye lejemål i Søborg. Merck – et globalt førende tysk firma indenfor healthcare, life science og performance materials - der i dag har kontor i Hellerup, opkøbte i 2015 Sigma-Aldrich, der i Danmark er beliggende i Brøndby. Opgaven lød på at finde et nyt fælles kontor der skal understøtte integrationen af de to virksomheder. Dette under hensyntagen til både medarbejdernes nuværende arbejdspladser i Hellerup og Brøndby, men også Mercks standarder til et nyt lejemål. Mercks nye lejemål på ca. 900 m² er beliggende i den nyopførte ejendom på Vandtårnsvej 62 i Søborg. Udlejer er BOKA.

CBRE, som har forestået søgeopgave og kontraktforhandlinger, blev indledningsvis kontaktet i begyndelsen af året. Efter besigtigelse af en række velegnede lejemål, faldt valget på ejendommen på Vandtårnsvej 62 i Søborg, som nøje opfylder Mercks krav til størrelse, kvalitet og beliggenhed.

For yderligere information kontakt Rebekah Taxgaard på tlf.: 3544 0912 eller e-mail: rebekah.taxgaard@cbre.com

CBRE er verdens største erhvervsejendomsmægler, men vi er også en af verdens mest lokale. På verdensplan er vi repræsenteret med over 500 kontorer, mens vi i Danmark har kontorer i København og Aarhus. CBRE yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration. Og uanset hvor kunderne møder os, så lægger vi vægt på høj faglig viden, indgående markedskendskab og en tæt personlig dialog – med masser af lydhørhed, fleksibilitet og hurtig handling.

CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc., og virksomheden er noteret på NY Stock Exchange.