22
April
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis Group, inc. kommer på Fortune 500 listen

CBRE er det første ejendomsrådgivningsfirma, der kommer på listen - CB Richard Ellis Group, Inc. er nu kommet med på FORTUNE 500 listen over de største amerikanske virksomheder og træder ind på 2008 listen som nummer 404.

CB Richard Ellis er dermed den første erhvervsejendomsmægler, der kommer på FORTUNE 500 listen.

“At blive optaget på FORTUNE 500 listen er en af de mest anerkendte udmærkelser, vi kan opnå” udtaler Brett White, administrerende direktør for CB Richard Ellis. “Det understreger den tillid, vores kunder har til vores professionelle og globale platform, hvilket har gjort os førende inden for formidling af erhvervsejendomme”.

FORTUNE 500 listen rangerer amerikanske virksomheder efter totalomsætning. CB Richard Ellis har forbedret sin placering med mere end 100 pladser på listen fra at have været nummer 520 i 2007.

I 2007 havde CB Richard Ellis en totalomsætning på 6 milliarder dollars. Virksomheden forestod salgs- og udlejningstransaktioner til en samlet værdi af 264,2 milliarder dollars og stod for administrationen af ejendomme, der sammenlagt udgør mere end 17 millioner etagekvadratmeter.

Tidligere på året blev CB Richard Ellis kåret som nummer 11 på BusinessWeeks liste over de 50 best performers og blev også udråbt som det førende mæglerfirma for 5. år i træk af National Real Estate Investor. CBRE blev ligeledes hædret med en 2008 ENERGY STAR Partner of the Year af det amerikanske miljøbeskyttelsesagentur.


Om CB Richard Ellis

CB Richard Ellis Group, Inc. (NYSE:CBG), er en S&P 500 virksomhed med hovedkvarter i Los Angeles. Virksomheden er verdens største erhvervsmægler (målt på 2006 indtjening). Med mere end 29.000 medarbejdere servicerer virksomheden ejendomsinvestorer, -ejere og -lejere fra mere end kontorer 300 på verdensplan (ikke medregnet samarbejdspartnere og associerede foretagender). I 2007 blev CB Richard Ellis udnævnt en af 50 “best in class” virksomheder af BusinessWeek og en af de hurtigst voksende virksomheder af Fortune.

For yderligere information se vores hjemmeside www.cbre.dk