28
Oktober
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis forhandler lejekontrakt for Bayer A/S’s nye nordiske hovedkvarter på plads.

CB Richard Ellis har, som rådgiver for Bayer A/S, bistået med forhandling af lejekontrakt for det nye 4.500 m² store kontor hos KLP på Arne Jacobsens Alle 13 i Ørestad City. Udover forhandlinger og udfærdigelse af lejekontrakt har CB Richard Ellis bidraget til Bayers interne behovsanalyse og søgning af mulige lokaliteter.

Senior Project Manager Bo Nielsen fra CB Richard Ellis fortæller, at det oprindeligt var meningen, at Bayer ville opføre et domicil. Undervejs blev det dog tydeligt, at den valgte løsning, hvor Bayer er lejer i en multibruger ejendom, giver mange fordele på grund af fælles faciliteterne – herunder reception, kantine, møde- og konferencefaciliteter samt diverse servicefunktioner. Løsningen giver desuden betydelige besparelser på driften.

Bayer er en international virksomhed med kernekompetence indenfor områderne sundhed, ernæring og højteknologiske materialer. Den nye centrale placering i Ørestad tæt på Kastrup Lufthavn og Sverige er derfor gunstig ikke mindst for de mange besøgende.