04
Januar
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis bliver første danske RICS certificerede ejendomsrådgiver

Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) er et verdensomspændende uafhængigt professionelt organ, som regulerer og sætter professionelle standarder for ejendomsrådgivere på globalt plan. Medlemmerne har alle godkendte uddannelser fra højere læreanstalter og skal efterleve en række standarder både fagligt og etisk.

Som noget helt nyt kan virksomheder udenfor Storbritannien lade sig RICS certificere. Det afspejler et øget behov for ensretning og gennemsigtighed på det globale erhvervsejendomsmarked.

CB Richard Ellis vælger, som første danske ejendomsrådgiver, at lade sig RICS certificere. Det sker, siger adm. direktør Niels Cederholm, ”for at markere, at vi sætter en stor ære i altid at efter-leve de højeste internationale standarder inden for forretningsadfærd og etik. Det er en tryghed for vores kunder at vide, at vi stiller professionelle og etiske krav til os selv, som er helt i tråd med de, af RICS, definerede retningslinjer. Mange af vore medarbejdere er allerede medlemmer af RICS og har opnået status som Chartered Surveyors. Derfor er det helt naturligt, at vi ønsker at være forgangsmænd i branchen ved at give virksomheden den samme internationalt anerkendte kvalitetsstempling som vore medarbejdere”.

Virksomheder, myndigheder, banker og kommercielle organisationer har i stigende grad brug for sikkerheden i samarbejdet med rådgivere, der er certificeret til de højeste standarder professionelt og etisk. RICS er internationalt anerkendt som havende de højeste standarder inden for ejendomsrådgivning, med en tilstedeværelse i 146 lande og med ca. 160.000 medlemmer globalt.