15
August
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis ansætter erhvervsrådgivere til København og Kolding

Hans Dal Pedersen er ansat som erhvervsmægler / Senior Property Advisor i Udlejningsafdelingen i København. Hans er 34 år og statsautoriseret ejendomsmægler, valuar, MDE og har desuden læst jura på Århus Universitet. Han har 6 års ejendomsmæglererfaring, heraf de seneste 4 år i udlejningsafdelingen hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København, hvor han senest har været salgs- og udlejningschef bl.a. med ansvar for udlejning af kontorlokaler.

Til kontoret i Kolding er Morten Juel Mikkelsen ansat som erhvervsrådgiver. Morten er 32 år og uddannet advokat. Han har tidligere været ansat på advokatkontor først i Esbjerg og siden i Vejle. Senest har Morten været ansat som ejendomsmægler hos EDC i Odense.

For yderligere information kontakt venligst Henning Norup på 7022 9602 eller Ole Hammershøj 7022 9601.

CB RICHARD ELLIS Baggrund

CB Richard Ellis (NYSE:CBG), som er på “FORTUNE 500 listen”, er verdens førende ejendomsmæglerfirma. Fra mere end 300 kontorer i over 50 lande yder firmaet service til ejere af ejendomme, investorer og lejere. Firmaets kerneområder omfatter strategisk rådgivning, ejendomssalg og leasing, ejendoms- og projektledelse, corporate services, låne- og kapitalfinansiering, kapitalforvaltning, værdiansættelse og vurdering, research og investeringsstrategi samt rådgivning.

Firmaets rødder går tilbage til 1773 i Europa, da William Ellis etablerede en finansierings- og vurderingsvirksomhed i 126 Fenchurch Street i London. Firmaet ekspanderede i 1960’erne, åbnede kontorer i Europa og dannede associerede selskaber i Australien, Canada og Sydafrika. Firmaet blev delt i to selskaber, dvs. REI uden for Storbritannien og Richard Ellis i Storbritannien, som senere hen i midten af 1990’erne blev erhvervet af Insignia Financial. CB Richard Ellis blev etableret i 1998, efter at CB Commercial, som blev grundlagt i USA i 1906, overtog REI Limited. I juli 2003 opkøbte CB Richard Ellis Insignia Financial Group, som nu drives som CB Richard Ellis over hele verden.

I 2007 bogførte firmaet indtægter for USD 1,3 mia. omfattende Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). EMEA’s aktiviteter indbefattede 7.525 salgs- og leasingtransaktioner med en total transaktionsværdi på USD 107,8 mia. samt 60.725 vurderings- og rådgivningsopgaver. Med partnere og affilierede virksomheder udgør CB Richard Ellis’ forvaltning af ejendoms- og ”corporate facilities” i alt 281 mio. kvadratmeter.

CB Richard Ellis sætter altid kunderne først og hjælper dem med at gribe mulighederne på markedet gennem tætte relationer og en indgående forståelse af deres aktiviteter. Vores eksperter motiveres ikke ved at afslutte almindelige transaktioner men ved at arbejde sammen med kunderne og forudse, hvad der sker fremover, og hjælpe med at udstikke den rette kurs. Vi satser på at etablere langsigtede relationer med vores kunder - hvor deres succes bliver til vores succes – og tilstræber vedvarende at forbedre vores service over for dem.

Via CB Richard Ellis får kunderne adgang til verdens største ejendoms¬mæglerfirma, samtidig med at de drager fordel af vores eksperters indgående kendskab til det lokale marked. Firmaet opfylder gerne kundens individuelle ønsker, og det er uanset om kunden kun har én ejendom eller en hel portefølje af multinationale lokationer. Lige meget hvor komplekst kundens behov er, vil CB Richard Ellis kunne tilbyde et mix af produkter og services, som giver mærkbart udbytte.