Copenhagen,
22
April
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE skal udleje grønt prestigebyggeri for Skanska

Skanska er i færd med at opføre Cph Highline, et kontorbyggeri på op til 26.000 m², med central placering på Havneholmen i København. Ejendommen er velegnet som både domicil og flerbrugerejendom. Det er arkitektfirmaet Holscher Nordberg, som har tegnet ejendommen samt udviklet hele lokalplanen, der foruden Cph Highline består af et grønt haveanlæg og fire boligejendomme. Med den aktivitetsbaserede indretning kan virksomhederne opnå betragtelige økonomiske besparelser, samtidig med at de tilbyder medarbejderne et moderne og kreativt arbejdsmiljø.

Cph Highline bliver et kontorhus med en markant grøn profil. Dette træder allertydeligst frem, når ejendommen ses oppefra. Hele tagfladen er nemlig konstrueret som en grøn have i flere niveauer, hvor et omfattende stiforløb gør det muligt at bevæge sig på langs af hele ejendommen og nyde udsigten til vand og by. Undervejs bliver der indlagt små lommer, hvor man kan slå sig ned med sin labtop, afholde uformelle møder eller andre sociale events. På taget bliver der ligeledes plads til solceller, som kan forsyne ejendommen med energi.

Beliggenheden er særdeles attraktiv i første parket til havnebassinet og med kort afstand til indre by, Københavns Lufthavn samt motorvejsnettet. Kommende metrostation får stoppested foran ejendommen, og S-togsstationen Dybbølsbro ligger kun 200 m fra ejendommen. Der er endvidere kort afstand til Hovedbanegården samt adskillige buslinier.

CBRE varetager udlejningen af Cph Highline.

Kontakt