04
Juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE formidler salg af liebhaverejendom i Aarhus for Nordea Ejendomme

På vegne af Nordea Ejendomme har CBRE netop formidlet salg af liebhaverejendom beliggende på Skt. Pauls Kirkeplads 7 i Aarhus C. Der er tale om en af de absolut bedst beliggende ejendomme i Aarhus.

I den afgørende salgsfase var der flere seriøst interesserede liebhaverkøbere, og efter et konstruktivt forhandlingsforløb er ejendommen nu solgt til en privat investor.

Den 2.000 m² store ejendom er fordelt på fire erhvervslejemål, syv boliglejemål samt syv parkeringspladser. Flere af boliglejemålene har herskabeligt præg og er på mere end 200 m². Den karakteristiske ejendom udgør én af fire hjørneejendomme på Skt. Pauls Kirkeplads. Den fremstår særdeles flot med udsøgte arkitektoniske og bygningsmæssige kvaliteter.

CBRE har i salgsperioden oplevet stor interesse for køb af attraktivt beliggende boligudlejningsejendomme i Aarhus. Overvejer du at sælge, er du derfor meget velkommen til at kontakte Morten Nøhr for at høre mere om dine muligheder: Mail: morten.noehr@cbre.com eller mobil 29 68 54 03.