18
Marts
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis forøger medarbejderstaben i København

CB Richard Ellis har netop ansat yderligere to medarbejdere til kontoret i København. Det sker for at understøtte det voksende antal opgaver i henholdsvis udlejningsafdelingen og i afdelingen for Global Corporate Services.

Dorthe Mills, 45 år, er ansat som erhvervsmægler og skal primært arbejde med udlejninger inden-for kontorområdet. Dorthe er uddannet statsaut. ejendomsmægler og har næsten 20 års erfaring fra ejendomsbranchen, hvor hun har arbejdet for home Erhverv, Nordsjælland, samt senest fun-geret som udlejningschef hos Rosk Ejendomme. Dorthe er derfor godt rustet, når hun nu vender tilbage til en stilling som traditionel erhvervsmægler.

Christian de Bretteville Baess, 29 år, er nyuddannet bygningskonstruktør fra Københavns Er-hvervsakademi. Christian har desuden stor finansiel indsigt, idet han tillige er bankuddannet. Hos CB Richard Ellis er han ansat som projektleder i afdelingen for Global Corporate Services, hvor han blandt andet skal arbejde med relokeringsopgaver, indretning af lejemål samt 1 og 5-årsgennemgang af nybyggerier.