04
Februar
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

CB Richard Ellis bistår med salget af Mary's i Vejle til Property Group

CB Richard Ellis har formidlet salget af Mary's, et 22.000 m2 butikscenter på gågaden i Vejle.

I Vejle Midtby har byggekranerne på grunden for det ambitiøse butikscenter Mary's stået stille siden april sidste år. Nu er der udsigter til, at der igen kommer gang i byggeprojektet.

Rygterne har længe svirret om købet af Mary's, og der blev allerede i december indgået en betinget købsaftale. Nu er den endelige aftale på plads, og Property Group kan begynde færdiggørelsen af butikscenteret. Og selvom ejendomsmarkedet i øjeblikket er trængt, er der ingen tøven hos Property Group.

”Vi er et langsigtet investeringsselskab, der altid er på jagt efter gode projekter. I markedet er der lige nu virkelig mulighed for at gøre en god handel, og vi er da også meget tilfredse med købet af Mary's", fortæller adm. direktør i Property Group, Jesper Damborg.

Færdiggørelsen af Mary's gik i stå på grund af likviditetsproblemer hos de tidligere ejere.

Property Group vil i den nærmeste fremtid se på de eksisterende planer for anden etape af butikscenteret. Herefter vil man vurdere, om planerne skal justeres, så der opnås det optimale resultat. Når butikscenteret er færdigudviklet og udlejet, vil Property Group sælge centret til en driftsorienteret køber.

CB Richard Ellis ved direktør Niels Ole Haagensen har medvirket i transaktionen.

Fakta om Mary's
Mary's er beliggende i centrum af Vejle ud mod Dæmningen og byens gågader. Vejle har position til at blive den største og mest attraktive handelsby i trekantsområdet, og Mary's skal være med til at løfte oplevelsesmulighederne i byen. Analyser af kundegrundlaget viser mulighed for at tiltrække mange interessante og velprofilerede butikker og spisesteder. Mary's består af i alt 17.500 m2 erhverv.Kontakt
For yderligere oplysninger kontakt:

Property Group: Adm. direktør Jesper Damborg, telefon 2540 5560