20
August
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Begyndende tegn på vending i de europæiske ejendomsinvesteringer.

Der blev handlet investeringsejendomme i Europa for 25 mia. euro (186 mia. kr.) i 1. halvdel af 2009. Investeringsniveauet er fortsat lavt, men aktiviteten har været stigende siden slutningen af 2.kvartal i en række lande – dog ikke i Danmark. Der har været en tendens til, at investeringsaktiviteten især er steget i de markeder, der har oplevet den kraftigste pristilpasning. Nu ses begyndende tegn på stabilisering i investorernes afkastkrav. De fleste markeder præges af indenlandske købere. De tyske fonde er dog igen begyndt at investere udenfor Tyskland i større omfang, og er nu de mest betydelige internationale investorer i Europa.

”European Capital Markets” er CBRE's kvartalsvis analyse af ejendomsinvesteringer i Europa. Analysen belyser vigtige trends på alle større markeder, herunder aktive aktører, udbuds- og efterspørgselsforhold og ikke mindst prisudvikling.

For yderligere information: Generelt om ”European Capital Markets” henvises til rapporten. Generelt om danske analyser henvises til markedsanalytiker Robin Rich, robin.rich@cbre.com, telefon: 3544 0923.European Capital Markets Q2 2009 (pdf, 182KB)
European Capital Markets Q2 2009 (pdf, 182KB)CBRE Research